Associations between Fatty Acid Intakes and Plasma Phospholipid Fatty Acid Concentrations in the European Prospective Investigation into Cancer and Nutrition

  1. Huybrechts, I.
  2. Jacobs, I.
  3. Aglago, E.K.
  4. Yammine, S.
  5. Matta, M.
  6. Schmidt, J.A.
  7. Casagrande, C.
  8. Nicolas, G.
  9. Biessy, C.
  10. Van Puyvelde, H.
  11. Scalbert, A.
  12. Derksen, J.W.G.
  13. van der Schouw, Y.T.
  14. Grioni, S.
  15. Amiano, P.
  16. Halkjær, J.
  17. Tjønneland, A.
  18. Huerta, J.M.
  19. Luján-Barroso, L.
  20. Palli, D.
  21. Gunter, M.J.
  22. Perez-Cornago, A.
  23. Chajès, V.
Revista:
Nutrients

ISSN: 2072-6643

Año de publicación: 2023

Volumen: 15

Número: 17

Tipo: Artículo

DOI: 10.3390/NU15173695 GOOGLE SCHOLAR lock_openAcceso abierto editor