Publicaciones en las que colabora con Ana Isabel Nájera Ortigosa (19)

2023

  1. Traditional part-time grazing: A more sustainable sheep milk and cheese production in the Basque country

    Global food security: Ethical and legal challenges (Brill), pp. 129-131

2011

  1. Efecto de las tortas de oleaginosas sobre la calidad de la leche de oveja

    Albéitar: publicación veterinaria independiente, Núm. 147, pp. 42

  2. Effects of seasonal changes in feeding management under part-time grazing on terpene concentrations of ewes' milk

    Journal of Dairy Research, Vol. 78, Núm. 2, pp. 129-135

2008

  1. La investigación científica en el queso Idiazabal

    Revista internacional de los estudios vascos = Eusko ikaskuntzen nazioarteko aldizkaria = Revue internationale des ètudes basques = International journal on Basque studies, RIEV, Vol. 53, Núm. 2, pp. 395-431

  2. Queso, lípidos y salud

    ANS. Alimentación, nutrición y salud, Vol. 15, Núm. 3, pp. 80-88

2000

  1. Seasonal changes in the fat composition of Lacha sheep's milk used for Idiazabal cheese manufacture

    European Food Research and Technology, Vol. 210, Núm. 5, pp. 318-323

1997

  1. Determination of free fatty acids in cheese: Comparison of two analytical methods

    Journal of Dairy Research, Vol. 64, Núm. 3, pp. 445-452