Publikationen, an denen er mitarbeitet Juan Carlos Ruiz de Gordoa Arroniz (12)

2011

  1. Efecto de las tortas de oleaginosas sobre la calidad de la leche de oveja

    Albéitar: publicación veterinaria independiente, Núm. 147, pp. 42

2010

  1. Complementar la dieta de las ovejas con alperujo proporciona lácteos más saludables

    Alimentación, equipos y tecnología, Año 29, Núm. 254, pp. 18-22

  2. Effects of seasonal changes in feeding management under part-time grazing on the evolution of the composition and coagulation properties of raw milk from ewes

    Journal of Dairy Science, Vol. 93, Núm. 9, pp. 3902-3909

  3. Traditional part-time grazing: a more sustainable sheep milk and cheese production in the Basque country

    Global food security: ethical and legal challenges : EurSafe 2010 Bilbao, Spain 16-18 September 2010 (Wageningen Academic Publishers), pp. 16

2008

  1. La investigación científica en el queso Idiazabal

    Revista internacional de los estudios vascos = Eusko ikaskuntzen nazioarteko aldizkaria = Revue internationale des ètudes basques = International journal on Basque studies, RIEV, Vol. 53, Núm. 2, pp. 395-431

  2. Queso, lípidos y salud

    ANS. Alimentación, nutrición y salud, Vol. 15, Núm. 3, pp. 80-88