Publications by the researcher in collaboration with Juan Carlos Ruiz de Gordoa Arroniz (12)

2011

  1. Efecto de las tortas de oleaginosas sobre la calidad de la leche de oveja

    Albéitar: publicación veterinaria independiente, Núm. 147, pp. 42

2010

  1. Complementar la dieta de las ovejas con alperujo proporciona lácteos más saludables

    Alimentación, equipos y tecnología, Año 29, Núm. 254, pp. 18-22

  2. Effects of seasonal changes in feeding management under part-time grazing on the evolution of the composition and coagulation properties of raw milk from ewes

    Journal of Dairy Science, Vol. 93, Núm. 9, pp. 3902-3909

  3. Traditional part-time grazing: a more sustainable sheep milk and cheese production in the Basque country

    Global food security: ethical and legal challenges : EurSafe 2010 Bilbao, Spain 16-18 September 2010 (Wageningen Academic Publishers), pp. 16

2008

  1. La investigación científica en el queso Idiazabal

    Revista internacional de los estudios vascos = Eusko ikaskuntzen nazioarteko aldizkaria = Revue internationale des ètudes basques = International journal on Basque studies, RIEV, Vol. 53, Núm. 2, pp. 395-431

  2. Queso, lípidos y salud

    ANS. Alimentación, nutrición y salud, Vol. 15, Núm. 3, pp. 80-88