Publicaciones en las que colabora con Francisco José Pérez Elortondo (47)

2011

  1. Acreditación de laboratorios en análisis sensorial de aplicación en productos específicos: confianza para el consumidor

    Los retos actuales de la industria alimentaria (Universidad de Burgos), pp. 157-170

  2. Análisis sensorial del queso Idiazabal

    Alimentación, equipos y tecnología, Núm. 261, pp. 50-55

  3. Efecto de las tortas de oleaginosas sobre la calidad de la leche de oveja

    Albéitar: publicación veterinaria independiente, Núm. 147, pp. 42

  4. Effect of part-time grazing and alfalfa hay supplementation on fatty acid content of sheep's milk

    Challenging strategies to promote the sheep and goat sector current global context

  5. Effects of seasonal changes in feeding management under part-time grazing on terpene concentrations of ewes' milk

    Journal of Dairy Research, Vol. 78, Núm. 2, pp. 129-135

  6. Increase in water-soluble total antioxidant capacity of sheep's milk as a result of increased grazing time

    Challenging strategies to promote the sheep and goat sector current global context