Meal patterns across ten European countries - Results from the European Prospective Investigation into Cancer and Nutrition (EPIC) calibration study
- Huseinovic, E.
- Winkvist, A.
- Slimani, N.
- Park, M.K.
- Freisling, H.
- Boeing, H.
- Buckland, G.
- Schwingshackl, L.
- Weiderpass, E.
- Rostgaard-Hansen, A.L.
- Tjonneland, A.
- Affret, A.
- Boutron-Ruault, M.C.
- Fagherazzi, G.
- Katzke, V.
- Kühn, T.
- Naska, A.
- Orfanos, P.
- Trichopoulou, A.
- Pala, V.
- Palli, D.
- Ricceri, F.
- Santucci De Magistris, M.
- Tumino, R.
- Engeset, D.
- Enget, T.
- Skeie, G.
- Barricarte, A.
- Bonet, C.B.
- Chirlaque, M.D.
- Amiano, P.
- Quirós, J.R.
- Sánchez, M.J.
- Dias, J.A.
- Drake, I.
- Wennberg, M.
- Boer, J.M.A.
- Ocké, M.C.
- Verschuren, W.M.M.
- Lassale, C.
- Perez-Cornago, A.
- Riboli, E.
- Ward, H.
- Forslund, H.B.
- Mostrar todos los/as autores/as +
ISSN: 1475-2727, 1368-9800
Año de publicación: 2016
Volumen: 19
Número: 15
Páginas: 2769-2780
Tipo: Artículo