Publicaciones en las que colabora con Luis Javier Rodríguez Barrón (16)

2013

  1. Lipid and volatile fractions of hard and semi-hard farmhouse sheep milk cheeses from Chile

    Dairy Science and Technology, Vol. 93, Núm. 1, pp. 83-98

2011

  1. Efecto de las tortas de oleaginosas sobre la calidad de la leche de oveja

    Albéitar: publicación veterinaria independiente, Núm. 147, pp. 42

  2. Effect of part-time grazing and alfalfa hay supplementation on fatty acid content of sheep's milk

    Challenging strategies to promote the sheep and goat sector current global context

  3. Increase in water-soluble total antioxidant capacity of sheep's milk as a result of increased grazing time

    Challenging strategies to promote the sheep and goat sector current global context

2010

  1. Complementar la dieta de las ovejas con alperujo proporciona lácteos más saludables

    Alimentación, equipos y tecnología, Año 29, Núm. 254, pp. 18-22

  2. Traditional part-time grazing: a more sustainable sheep milk and cheese production in the Basque country

    Global food security: ethical and legal challenges : EurSafe 2010 Bilbao, Spain 16-18 September 2010 (Wageningen Academic Publishers), pp. 16

2009

  1. Efecto del pastoreo a tiempo parcial sobre la producción lechera de ovejas Latxas

    XXXIV Congreso Nacional de la Sociedad Española de Ovinotecnia y Caprinotecnia (SEOC): Barbastro, 16-19 de septiembre de 2009